<

Krakow, Poola

Linnadevaheline takso Krakowisse (Krakóv)

Krakow on Poola üks ilusamaid linnu. Oma ilu poolest ei ole see mingil juhul halvem kui Varssavi. Samuti on palju erinevaid arhitektuurimälestisi, parke, puhkealasid. Krakowil on hästi arenenud infrastruktuur. Seal on sõna otseses mõttes kõik, mida hing võiks soovida. Kui me räägime kohalikest vaatamisväärsustest, siis paljud alustavad oma jalutuskäiku Krakowis turuväljakult.

Krakowis on üks suurimaid turuväljakuid Euroopas – 200 x 200 meetrit. Väljakut ümbritsevad iidsed hooned, seal on suur hulk kohvikuid ja restorane, seal on suveniiripoed, kauplused erinevate kaupadega. Väljak asub linna südames. Seetõttu võite sinna tulles minna mis tahes suunas ja olla kindel, et näete midagi uskumatut.

Näiteks Euroopa vanim turg, ehitatud 1257. aastal. Seda nimetatakse riideridadeks ja täna tulevad sinna absoluutselt kõik turistid, et osta huvitavaid suveniire.

Või Waweli loss. See on endine kuninglik elukoht, mis on säilitanud antiikaja hämmastava vaimu, mis aitab ajas tagasi reisida.

Krakowskie Pląty park on linna teine oluline maamärk. See on vaikne, ilus, seal on palju teid ja varjulisi alleesid, kus saab rahulikult jalutada, tehes pausi pealinna mürast. Parki on tasuta sissepääs, nii et saate seal vähemalt iga päev lõõgastuda.

Teine ilus Krakowi loodusala on Wolski park. See on 400 hektarit metsa, kus kõik teed on hoolikalt ja hoolikalt tähistatud. Seetõttu ei ole kindlasti võimalik selles eksida. Metsas on palju varustatud telkimisplatse, seega on see ideaalne koht pikniku pidamiseks.

Linnadevaheline takso Tallinnast Krakowisse (Krakóv)

Linnade vaheline kaugus on 1270 kilomeetrit. Artsantaxi juhid läbivad selle 16 tunni jooksul. Ülekanne liigub kiiresti ja ohutult tänu ulatuslikule kogemusele ja kõrgeima kategooria juhtidele. Individuaalsed reisid  meiega on alati ohutud ja mugavad. Kõik taksopargi autod on uued kliimaseadmega autod, mis läbivad ülevaatuse. Seetõttu on meie taksos isegi nii pikk tee lihtne. Privaatset reisi meiega saab broneerida igal ajal. Võtke meiega ühendust, töötame ööpäevaringselt.

Telli takso

Võta ühendust telefoni teel või täida tagasihelistamisvormi, meie esindaja helistab Sulle tagasi

Populaarsed sihtkohad

Tule partneriks! Isiklikuga sõidukiga autojuhid on oodatud liituma meie partnerlusprogrammiga

  • Paindlik tööaeg
  • Stabiilne lisatulu
Saada oma soovi

Soovin liituda Artsantaxi-ga!

Täida avaldus ja meie esindaja võtab Sinuga ühendust, et täpsustada üksikasju

Telli takso