<

Luhamaa piiripunkt

Kaugtakso Luhamaa piiripunkti

Luhamaa kontrollpunkt asub Lütya küla lähedal Riia-Pihkva maanteel (Euroopa marsruut E77). Just selle kaudu pääseb Eestist Venemaale. Vene poolel on Shumilkino kontrollpunkt. Kontrollpunkt ilmus 90ndatel. See on auto, autode ja busside reisijatel on mugav selle kaudu piiri ületada. Punkt on avatud ööpäevaringselt. Muide, kontrollpunkt võimaldab piiriületuseks sobiva aja ette broneerida.

Kontrollpunktis on ooteala, mis loob piiri ületajatele mugavad tingimused. Seal on pidev videovalve, seal on tualett. Samuti saate külastada kohvikut, kasutada büroo, tolliagendi teenuseid. Võimalik on käia duši all, kaaluda veoautot, jätta auto ooteala parklasse väljaspool lubatud ajavahemikku. Samuti on olemas valuutavahetuspunkt. Kõik teenused, välja arvatud tualett, on tasulised. Kontrollpunkt asub põllul, mitte kaugel külast.

Kaugtakso Tallinnast Luhamaa piiripunkti

Luhamaa asub Tallinnast 280 kilomeetri kaugusel.  Nii ületab Artsantaxi transfeer 3 tunniga. Reisi ohutuks muutmiseks läbivad meie autod õigeaegse kontrolli. Ja meie juhtidel on palju kogemusi ja kõrgeim kategooria. Seetõttu on individuaalsed sõidud meie taksoga  alati kiired ja ohutud.

Erareisi võimalikult lihtsaks muutmiseks loome reisijate mugavuse huvides salongis kõik tingimused. Autodel on kliimaseadmed, mida saab kohandada vastavalt teie vajadustele. Seal on laste turvatoolid, kõik turvasüsteemid on töökorras. Salongid on mugavad ja pehmed, autod on piisavalt suured, et mugavalt majutada mis tahes kõrgusega inimest. Teenuse eest saab tasuda kaardiga või sularaha. Alustage koos meiega teekonda ja see saab kindlasti olema imeline!

Telli takso

Võta ühendust telefoni teel või täida tagasihelistamisvormi, meie esindaja helistab Sulle tagasi

Populaarsed sihtkohad

Tule partneriks! Isiklikuga sõidukiga autojuhid on oodatud liituma meie partnerlusprogrammiga

  • Paindlik tööaeg
  • Stabiilne lisatulu
Saada oma soovi

Soovin liituda Artsantaxi-ga!

Täida avaldus ja meie esindaja võtab Sinuga ühendust, et täpsustada üksikasju

Telli takso