<

Mugav tagasipöördumine Vene Föderatsioonist Eestisse ja Euroopasse enne kooliaasta algust ArtSanTaxiga

Mugav tagasipöördumine Vene Föderatsioonist Eestisse ja Euroopasse enne kooliaasta algust ArtSanTaxiga

Suvepuhkus ja puhkus on lõppemas, inimesed hakkavad koju tagasi pöörduma. Paljud on pärit Vene Föderatsioonist oma sugulaste, vanemate, sõprade ja sugulaste seast. Suur hulk õpilasi naaseb õppima või alustab õpinguid. Sama kehtib ka kooliõpilaste kohta. Paljud neist õpivad ja elavad Eestis ning paljud teistes riikides.

Seoses sellega, et enamikus Euroopa riikides algab õpingud koolides, kolledžites ja ülikoolides varem kui esimesest septembrist, kihutavad inimesed juba koju. Ja see toob kaasa pikad järjekorrad Vene Föderatsiooni ja Eesti piiril. Reisijad peavad mitu tundi seisma põllul, kus pole isegi tualette. See ei ole väga meeldiv kogemus ja seda ei tahaks keegi läbi elada. Pikkade järjekordade tõttu seisavad inimesed bussides aga terveid päevi.

Kõigi Vene Föderatsioonist Euroopasse naasvate inimeste elu hõlbustamiseks pakub ArtSanTaxi oma teenuseid. Ettevõte tegeleb linnadevahelise ja rahvusvahelise reisijateveoga ning loob kõik tingimused, et oma klientide reis Venemaa Föderatsioonist Eestisse oleks võimalikult kiire ja mugav.

Miks on ArtSanTaxiga Vene Föderatsioonist Eestisse reisimine kõige mugavam variant

Kuna suve alguses sõitsid tuhanded inimesed Vene Föderatsiooni sugulaste juurde, siis nüüd on nad kõik tagasi. See muutis piiride ületamise keerulisemaks. Lisaks kehtestas Eesti 9. augustil uue seaduse, mille kohaselt kõik, kes ületavad piiri Vene Föderatsioonist, läbivad isiklikud asjad täieliku läbiotsimise. Seda tehakse tagamaks, et sanktsiooni alla kuuluvaid kaupu ei imporditaks. Seoses mitte ainult kohvrite, vaid ka inimeste endi ja käsipagasi isiklike läbiotsimistega liiguvad järjekorrad kontrollpunktides aeglaselt. Eriti Narvas ülesõidul, kuhu lähevad kõik autoga reisijad. Kuna see on ainuke autoga läbitav kontrollpunkt, peavad kõik bussiga liiklejad või jalgsi ületavad ka tunde järjekorras seisma.

Narva - Ivangorod on keeruline piir ka seetõttu, et see töötab 7.00-23.00. Vastavalt sellele saavad kell 7.00 saabujad piiri ületada ühe tunniga. Kui saabute kell 9.00, saate piiri ületada kahe kuni nelja tunniga. Ja need, kes saabuvad pärast kella 12.00, peavad seisma terve päeva järjekorras. Nüüd hakkab ilm juba kehvemaks minema, nii mõnigi peab vihma ja tuule käes seisma, mis meeldivat tunnet kindlasti ei lisa.

Seetõttu pakub ArtSanTaxi alternatiivseid ja mugavamaid piiriületuse võimalusi ning alternatiive rongi ja bussiga reisijatele.

Paljud inimesed ei tea, et on veel kaks ööpäevaringset kontrollpunkti, mis lubavad jalgsi üle minna. Üks kontrollpunktidest on Kunichina Gora - Koidula. Sellesse kontrollpunkti jõudmine on lihtne. Pihkvasse peate jõudma bussi, lennuki või Lastochka rongiga ja ümber istuma bussi või takso peale, mis viib teid Kunichina Gorasse.

ArtSanTaxi transfeeriga saab alati Pihkvast peale tulla, piirile viia ning peale selle ületamist võtab Koidulast peale reisijad peale teine ​​auto ArtSanTaxi. Ületamine selles kontrollpunktis võtab aega vaid nelikümmend minutit. Ja saate seda teha igal ajal. ArtSanTaxi on alati valmis valima ümberistumist või ümberistumisi, et reisijad ületaksid piiri maksimaalse mugavusega ja ajal, mil kontrollpunkt on minimaalselt koormatud.

 

Transfeer ArtSanTaxi on alati valmis oma reisijad Peterburist Kunichinaya Gorasse viima ja Koidulasse peale võtma. Edasi liigub auto mööda reisijatega eelnevalt kokku lepitud marsruuti.

Seal on ka teine ​​kontrollpunkt, mis töötab ööpäevaringselt – see on Shumilkino – Luhamaa. Kui reisijad valivad selle võimaluse, saavad nad sõita Petšora linna bussiga, Lastochka rongiga või lennata. ArtSanTaxi juhid saavad reisijad alati peale võtta bussijaamast, rongijaamast või Petseri lennujaamast või oodata neid Luhamaa lähistel.

Samuti saab tellida transfeeri mõlemas suunas otse Peterburist. Autojuht viib kliendid Shumilkinosse ja teine ​​tuleb neile vastu Luhamaal. Sellel piiril kestab ületamine umbes 20 minutit. See on väga mugav, kuna reisijate koormus on minimaalne, nii et te ei pea igal kellaajal tunde ootama.

ArtSanTaxol on autojuhid, kes on valmis oma klientidega kohtuma Peterburis, Pihkvas, Petserimaal. Seetõttu ei pea te raiskama aega rongi-, lennuki- ja bussipiletite otsimisele, vaid tellige kohe transfeer, mis kulgeb eelnevalt kokkulepitud marsruudil.

Mis puudutab lõppsihtkohta, siis see võib olla ükskõik milline. Kõige sagedamini valivad meie reisijad sellel liinil Tallinna ja Riia. Tee piirilt Tallinna kestab vaid kolm tundi. Kui tekib vajadus reisida kaugemale lennuki või rongiga (Saksamaale, Taani ja teistesse riikidesse), viib ArtSanTaxi transfeer reisijad bussijaama, rongijaama või lennujaama.

Kui lõppsihtkoht on Eestis, viib juht kliendid nagu iga taksogi nende aadressile. Seetõttu ei pea te ümberistumist valides muretsema selle pärast, et peate otsima taksot või ühistransporti, et jõuda soovitud punkti mahuka pagasi, laste ja loomadega. ArtSanTaxi loob kõik tingimused tagamaks, et reis oleks igale reisijale võimalikult mugav.

Millised on linnadevahelise taksoga ArtSanTaxi reisimise eelised

Linnadevaheline takso ArtSanTaxi pakub oma klientidele maksimaalset mugavust ja ohutust. Kõik taksofirmas töötavad juhid on kõrge kategooria ja suure sõidukogemusega. Seetõttu on nendega reisimine võimalikult kiire ja turvaline. Juhid ei sea kunagi ohtu reisija elu ja tervist. Nad teevad kõik selleks, et nende kliendid tunneksid end võimalikult mugavalt.

Turvalisuse taseme tõstmiseks ja kiirete sõitude tagamiseks ilma sõiduki riketeta läbib iga taksopargi auto plaanilise tehnoülevaatuse. Klientidele pakutakse reise ainult kaasaegsete mugavate ja konditsioneeriga autodega. Samuti on igas autos turvatool, mistõttu võivad lastega kliendid olla kindlad, et laps tunneb end mugavalt ega satu reisi ajal kunagi ohtu.

ArtSanTaxi ümberistumised võivad reisijaid viia kõikjale Eestis. Takso saab tellida ööpäevaringselt, piisab vaid operaatori poole pöördumisest. Juht on valmis saabuma kas määratud aadressile teie koju või lennujaama, bussi- või rongijaama.

Selleks, et juht saaks reisijatega kohtuda, piisab lennu kellaaja ja nime ning reisijate nimede märkimisest. Tänu sellele ei pea maa/linna külalised muretsema selle pärast, et nad ei leia juhti ega maksa seisakuid. ArtSanTaxi hoolitseb kõige eest ja loob kõik tingimused, et maa või linna külalised tunneksid end võimalikult mugavalt alates hetkest, kui nad rongijaamas või lennujaamas maha tulevad.ArtSanTaxist saab tellida auto ühele või kahele reisijale või neljale-kaheksale inimesele. Pakume välismaistest autodest ainult kaasaegseid mugavaid versioone, millega meie reisijad saavad igal aastaajal ebamugavusteta reisida.

Telli takso

Võta ühendust telefoni teel või täida tagasihelistamisvormi, meie esindaja helistab Sulle tagasi

Populaarsed sihtkohad

Tule partneriks! Isiklikuga sõidukiga autojuhid on oodatud liituma meie partnerlusprogrammiga

  • Paindlik tööaeg
  • Stabiilne lisatulu
Saada oma soovi

Soovin liituda Artsantaxi-ga!

Täida avaldus ja meie esindaja võtab Sinuga ühendust, et täpsustada üksikasju

Telli takso