<

Kuidas on muutunud olukord Narva-Ivangorodi piiril ja kuidas on parim viis reisida Venemaa Föderatsiooni

Kuidas on muutunud olukord Narva-Ivangorodi piiril ja kuidas on parim viis reisida Venemaa Föderatsiooni

Pole saladus, et sel suvel olid Narva-Ivangorodi piiril tohutud järjekorrad, mistõttu piiriületus võttis tunde, kui mitte päevi. See juhtus seetõttu, et paljud läksid puhkusele Vene Föderatsiooni ja naasid seejärel tagasi. Teatavasti on Narva-Ivangorodi piir sõidukitele suletud. Seetõttu koguneb sellele avatud piirile tohutult palju inimesi.

Nüüd, kus kooliaasta on alanud, sellist voolu enam ei ole. Ja kõige sagedamini liiguvad kahe riigi vahel need, kellel on ettevõtteid nii EL-i riikides kui ka Venemaa Föderatsioonis. Need inimesed peavad peaaegu iga nädal üle piiri sõitma ja aeg-ajalt seisavad nad järjekordades. Muidugi pole need nii suured kui suvel. Kuid keegi ei taha piiriületusele raisata kahte, kolme või isegi nelja tundi. Seetõttu on väga oluline osata marsruuti planeerida, et kiiresti piiri ületada ja viivitamatult sihtkohta jõuda.

Milline on olukord piiril?

Sügise esimestel päevadel, kuskil 3. septembrini, polnud piiril praktiliselt kedagi, kuna paljudes koolides ja ülikoolides algas õppeaasta. Kuid pärast 3. kuupäeva hakkasid taas tekkima järjekorrad, inimesed pidid ootama kolm kuni neli tundi. 11. septembri seisuga on olukord järgmine: argipäeval saab Narvast piiri ületada orienteeruvalt kahe tunniga. Ivangorodist saab piiri ületada 40 minuti - 1 tunniga. Kuid reedel, laupäeval ja pühapäeval on piiril jätkuvalt ummikud. Sellest lähtuvalt peavad inimesed Narva poolel oma korda ootama kuni kuus tundi. See juhtub seetõttu, et nädalavahetuseks käiakse ikka Vene Föderatsiooni sõpradel ja sugulastel külas. Ja piiril peavad nad kaotama palju aega, mille saaksid puhkamiseks ja lähedastega mõnusalt aega veeta.

See juhtub seetõttu, et igaüks valib Peterburile lähima vahemaa piiri ja unustab ülejäänud kaks. Kuigi just nende kaudu saab palju lihtsamalt ja mugavamalt piiri ületada.

Miks on Narvaga raske loomadega piiri ületada?

Narvas piiri ületamisel on nüansse juhuks, kui reisil pole mitte ainult inimesed, vaid ka lemmikloomad. Kui teil on vaja lemmiklooma transportida, peate üleminekuks võtma keskmiselt 40 minutit.

See juhtub seetõttu, et peate läbima arstliku läbivaatuse, kinnitama kõik vaktsineerimised jne. Seda teeb loomaarst. Luhamaal on selline arst, aga Koidula kontrollpunktis arsti pole. Seega, kui kõik dokumendid on korras ja loom abi ei vaja, on lemmikloomaga reisimisel parem piir ületada Luhamaal, Narvas.

Kuidas on parim viis Tallinnast Vene Föderatsiooni jõuda?

Erinevatest riikidest Venemaa Föderatsiooni reisides broneerivad paljud, saabudes ja maandudes Tallinnas õhtul, eriti pärast kella 23.00, ööseks hotelli, et järgmisel päeval Narvas piirile sõita. See juhtub seetõttu, et see piir töötab ainult kella 7.00-23.00. See graafik on osaliselt ka tohutute järjekordade põhjuseks.

 Nii pika ootamisega olukord tekib seetõttu, et reisijad unustavad sageli ülejäänud kaks ööpäevaringselt toimivat ülekäiguradadega piiri. Jutt käib kontrollpunktidest Koidula - Kunichina Gora ja Luhamaa - Shumilkino. Kui reisite üle nende piiride, saate säästa hotellimajutustelt ja jõuda sihtkohta palju kiiremini. Seega pole vaja keskenduda ainult Narvale. Ja ärge muretsege ka kõndimise pärast. Pakume transfeerteenust, et iga meie klient pääseks punktist punkti mugavalt, võimalikult kiiresti ja turvaliselt.

Kuidas on parim viis Eestist Moskvasse jõuda?

Vene Föderatsiooni pealinna reisijatele oleks parim variant sõita läbi Koidula. Eriti siis, kui inimene saabus Eestisse öösel. Selle asemel, et kulutada raha hotelli peale, siis Narva minna ja Vene piirilt transporti otsida, on kõige parem suunduda otse Koidulasse. Lisaks sellele, et seal saab piiri ületada igal kellaajal, on Pihkvast otselend, mis asub Kunitšina Gorast 55 kilomeetri kaugusel, Moskvasse. Vastavalt sellele pääsete sinna bussiga või tellite transfeeri otse Pihkvasse. See on kõige mugavam variant, sest te ei pea muretsema, et tavabuss ei jõua või hilineb. Eriti kui tegemist on ööreisidega. Samuti ei pea te taksoga sõitma ja maksma suurt summat, mille saate säästa ja kulutada raha olulisematele või meeldivamatele asjadele.

Kokkuvõtteks võib öelda, et olenemata sellest, millisest linnast oma reisi alustate, on kõige parem võtta ühendust juhiga ja leppida kokku teile sobiv marsruut. Muidugi ei pea need, kellel on oma transport, valima ainult Luhamaad. Kuid mitte kõik ei sõida autoga. Ja kui valite oma reisiks bussi, on parem asendada see ümberistumisega ja ületada piir poole tunni pärast, igal kellaajal.

Kuidas ArtSanTaxi transfeeriga reisimine sujub?

Meie ettevõte ArtSanTaxi korraldab mugavaid reise üle Eesti ja Eestist Venemaa Föderatsiooni. Loome klientidele kõik tingimused, et nad tunneksid end rahulikult, turvaliselt ja jõuaksid täpselt õigeks ajaks sihtkohta. Et meie reisijad saaksid kiiresti piiri ületada, viib üks meie ümberistujatest nad ülekäiguraja juurde ja teine ​​võtab nad peale kohe pärast piiriületust. See on väga mugav, sest te ei pea bussi piiril kaua ootama. Lisaks toimetavad meie juhid reisijad alati otse määratud aadressile nagu linnatakso. Sellest tulenevalt saate säästa linnas takso helistamisel, eriti kui tegemist on öisega.

Meie ettevõttes töötavad kõrgelt kvalifitseeritud autojuhid, seega on nendega reisimine mugav ja turvaline. Kõik meie ettevõttes olevad autod läbivad õigeaegse tehnoülevaatuse, seega pole ohtu, et auto keset teed katki läheb või rikke tõttu avariisse satub. Tagamaks reisijate mugavust igal aastaajal, on autodes konditsioneer, mille juht kohandab alati vastavalt klientide vajadustele. Kõik taksopargi autod on uued autod, mis võimaldavad reisida erilise mugavusega. Kõikidel autodel on turvatoolid, nii et teie lapsel on mugav ja turvaline olla. Oleme alati valmis lemmikloomad kaasa võtma. Peaasi, et neid kantakse. Tasuda saab kas sularahas või kaardiga.

ArtSanTaxi töötab ööpäevaringselt, nii et saate auto tellida igal ajal. Juht saabub mis tahes aadressile. Võib kohtuda ka lennujaamas, rongi- või bussijaamas. Kliendil tuleb lihtsalt märkida lennu number ja kellaaeg ning reisija/reisijate perekonnanimi.

Meil on autosid nii ühele-kahele reisijale kui ka suurele seltskonnale. Seetõttu võite meiega koos pere ja sõpradega puhkama minna või delegatsiooniga ärireisile minna. Võime reisijad kas viia piirile või kohtuda nendega teisel pool ja jätkata oma teed. Klient saab alati kõik nüansid meie operaatoriga läbi arutada.

Reisige ArtSanTaxi taksoga ja te ei pea kunagi oma reisi pärast muretsema. See on teile meeldiv seiklus ja pakub ainult naudingut.

Telli takso

Võta ühendust telefoni teel või täida tagasihelistamisvormi, meie esindaja helistab Sulle tagasi

Populaarsed sihtkohad

Peamised sihtkohad
Peamised sihtkohad
Peamised sihtkohad

Tule partneriks! Isiklikuga sõidukiga autojuhid on oodatud liituma meie partnerlusprogrammiga

  • Paindlik tööaeg
  • Stabiilne lisatulu
Saada oma soovi

Soovin liituda Artsantaxi-ga!

Täida avaldus ja meie esindaja võtab Sinuga ühendust, et täpsustada üksikasju

Telli takso