<

Ämari

Tallinn-Ämari (Emari)

Ämari on alevik, mis asub Tallinnast vaid 50 kilomeetri kaugusel. Asulas elab veidi üle poole tuhande inimese. Kuigi asula on väike, on sellel üsna pikk ajalugu. Esimest korda mainiti seda 13-14 sajandil. Seetõttu võime kindlalt öelda, et selle küla maadel on palju mälestusi sündmustest, mis toimusid mitu sajandit tagasi. Teenuste eest saate tasuda kas sularahas või terminali kaudu. Autojuhil on kõik olemas, et reisijad ei peaks raiskama aega ja närve pangaautomaadi otsimisele.

 Loome kõik tingimused, et reis oleks võimalikult mugav ja turvaline. Seega, kui teil on vaja ületada piiri Vene Föderatsiooniga, võtke meiega ühendust, aitame teil seda teha kiiresti ja ilma asjatute muredeta. Ämari peamiseks tõmbenumbriks on sõjaväelennuväli ja sõjaväebaas. Sõjaväelennuvälja ehitati NSVL-i ajal ja seda kasutati väga aktiivselt külma sõja ajal Ameerika Ühendriikidega. Seejärel katsetati sellel lennuväljal uusi lennukeid. Muide, selle kõrval on kalmistu, kuhu on maetud selliste katsete käigus hukkunud lendurid. See surnuaed eksisteeris juba enne lennuvälja ilmumist. Esialgu maeti sinna Teises maailmasõjas langenud sõdureid.

Pärast NSV Liidu lagunemist lahkusid Nõukogude väed lennuväljalt ja lennubaasist. Ja peagi asusid sinna Eesti õhujõud ja NATO liitlased. Tänapäeval tegutseb lennubaas edasi, mistõttu reisitakse sinna sageli Tallinnast. Need on Tallinnas elavate sõjaväelaste sugulased ja sõjaväelased ise.

Linnadevaheline takso Tallinn-Ämari (Ämari)

 “Artsantaxi” pakub mugavaid autosid kogenud juhtidega, nii et reisimine meiega on alati kiire, mugav ja turvaline. Meie linnadevahelises taksos saate reisida lemmikloomadega. Väikelastele on olemas turvatoolid, nii et teie laps on alati turvaline. Takso töötab ööpäevaringselt, auto saab tulla lennujaama, rongi- või bussijaama. Valige meiega individuaalsed reisid ja reisige mugavalt.

Broneerige sõit meie taksoga, minnes lingile

 

Telli takso

Võta ühendust telefoni teel või täida tagasihelistamisvormi, meie esindaja helistab Sulle tagasi

Populaarsed sihtkohad

Tule partneriks! Isiklikuga sõidukiga autojuhid on oodatud liituma meie partnerlusprogrammiga

  • Paindlik tööaeg
  • Stabiilne lisatulu
Saada oma soovi

Soovin liituda Artsantaxi-ga!

Täida avaldus ja meie esindaja võtab Sinuga ühendust, et täpsustada üksikasju

Telli takso