<

Kuidas saada Eestist Vene Föderatsiooni ja tagasi ilma üheksa tundi piiril ootamata: ArtSanTaxi transfeer pakub alternatiivset lahendust

Kuidas saada Eestist Vene Föderatsiooni ja tagasi ilma üheksa tundi piiril ootamata: ArtSanTaxi transfeer pakub alternatiivset lahendust

 Algab suvi - puhkuste ja reiside aeg Eestist Vene Föderatsiooni ja tagasi. Soovides näha oma sugulasi ja külastada kauneid kohti, lähevad paljud piirile ja seisavad seal tunde, kui mitte päevi. Suure autode ja busside voo tõttu seisavad inimesed Narvas piiril ja hakkavad järjekorda tekkima kella kolmest, neljast või isegi kahest öösel. Vaatamata sellele, et piir avaneb alles kell seitse hommikul. Ja selleks ajaks on järjekord juba kolmesaja inimese pikkune. Ja kogu päeva jooksul suureneb piiri ületada soovijate arv pidevalt.

Keskmiselt tuleb täna piiril seista seitse kuni üheksa tundi. Varem, kui Venemaa ja Soome vaheline piir oli avatud, oli pühadeperioodil Eesti-piiri koormus oluliselt väiksem. Nüüd, esimesel suvel pärast piiri sulgemist, on koormus muutunud tohutuks. Ja sageli inimesed, kellel on väikesed lapsed ja vanurid, lihtsalt ei oota oma korda ja lähevad tagasi. Kuna piir avaneb vaid kella 23-ni ja kõik ei saa palavuse käes seista ja terve päeva oodata.

Seetõttu võivad need, kes valivad Tallinn – Narva – Ivangorod ülekande, sageli sattuda sellisesse ebameeldivasse olukorda. Ja see ei sõltu mitte vedajatest endist, vaid otseselt piiripunktide ummikutest. 

 Õnneks on meil suurepärane alternatiivne lahendus kõigile, kes soovivad kiiresti, ilma tundidepikkuse ootamise ja ebamugavustundeta, sealhulgas teadvusekaotuseta sihtkohta jõuda.

Mida ArtSanTaxi pakub

 Meie ettevõte ArtSanTaxi on juba mitu aastat vedanud reisijaid Eestist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Seega on meil omad marsruudid Esiteks on see marsruut läbi Koidula - Kunichina mägi. Sel suunal sellist liiklust nagu Narvas ei ole. Samuti oleme alati kursis sellega, milline liiklus toimub ja millal on parem lahkuda, et piiri oluliselt kiiremini ületada. Meil on kõigi piiride kaamerate info, seega väljub meie ümberistumine Tallinn - Koidula - Kunichina Gora optimaalsel ajal ja veab reisijaid ilma viivitusteta. Meie reisijad läbivad mõlemad piirid keskmiselt vaid neljakümne minutiga ilma järjekordade ja probleemideta.

Meie ettevõte lahendas oma reisijate jaoks ka teise piiri - Luhamaa - Shumilkino ületamise küsimuse. Tänu sellele liigub ümberistumine peaaegu vahetpidamata ja ületab piiri 30-40 minutiga.

 ArtSanTaxi transfeeriga reisimise eelised

 Kui lähete sel suvel reisile ümberistumisega Tallinn - Koidula - Kunichina Gora või ümberistumisega Tallinn - Luhamaa - Shumilkino, võite olla kindel, et sõit võtab minimaalselt aega ja on võimalikult mugav.

Tagamaks, et meie reisijad oleksid alati rahul, loome kõik tingimused. Näiteks oleme leidnud võimalusi jalgsi piiri ületada, kuna meie juhid toimetavad ühel pool piiri ja tulevad teiselt poolt peale. Sellest lähtuvalt võivad reisijad meie Luhamaa ümberistumist või Koidula ümberistumist valides olla kindlad, et nad viiakse ühelt poolt kontrollpunkti ja võetakse teiselt poolt peale.

 Tänu sellele lihtsale lahendusele ei pea meie reisijad terve päeva seisma Narva ainsal piiril, kust läbivad autod ja bussid. Selle asemel teevad nad jalgsi kiire retke ja astuvad mugavasse ümberistumisse, mis ootab neid teisel pool piiri.

Meie ettevõttes töötavad ainult kogenud ja vastutustundlikud kõrge kvalifikatsiooniga autojuhid. Tänu sellele on kõik ArtSanTaxi ülekandega reisid mugavad, kiired ja absoluutselt turvalised. Autojuhid tunnevad hästi teid, mida nad liiguvad. Oleme alati valmis tanklas peatuma, et reisijad saaksid kohvi juua, lõõgastuda, jalgu sirutada ja näksida.

 Meil on transfeerid suvalisele arvule inimestele. Alustades tavaautodest, mis mahutavad ühte kuni kolme reisijat, kuni mugavate bussideni kaheksa kuni kaheteistkümnele inimesele. Seetõttu saab igaüks hõlpsasti valida ülekandevõimaluse Tallinnast või mõnest teisest linnast, mis sobib talle, oma perele, sõpruskonnale, sugulastele jne.

 Kõik meie autopargi autod on kaasaegsed autod, millel on suurepärane interjöör ja konditsioneer. Seetõttu on kuumal suvel salongis kindlasti mugav nii sõites kui ka siis, kui on vaja piiril veidi oodata. Kuid enamikul juhtudel ei ole meie ümberistumisega piiril ooteaeg pikem kui kümme kuni viisteist minutit. Ülejäänud piiriületusaeg kulub dokumentide kontrollimisele ja kahe piiri vahelise vahemaa läbimisele.

ArtSanTaxi transfeer on alati valmis aitama lastega peredel ja loomadega mugavalt reisida. Meil on mugavad laste turvatoolid, tänu millele tunneb laps end mugavalt ja vanemad ei pea muretsema tema turvalisuse pärast.

 Vedame ka loomi. Lemmikloomade mugavaks transportimiseks peavad omanikel olema kandjad, jalutusrihmad ja passid, mis tuleb piiril esitada.

 ArtSanTaxi ülekande eest saab tasuda kas sularahas või kaardiga. Meie autojuhtidel on terminalid, nii et maksete tegemine ei ole keeruline.

ArtSanTaxi transpordib punktist punkti. Meie juhid saavad reisijad peale sissepääsu juurest, mis tahes linnakaardil määratud punktist. Ja ka rongijaamast või lennujaamast. Ja viib teid määratud kohta nagu iga linnatakso. Seetõttu ei pea meie reisijad muretsema, kuidas oma hotelli jõuda. Või aadressil pärast linna jõudmist. Transfeer Tallinn Luhamaa ja Koidula läheb Peterburi, Moskvasse ja teistesse linnadesse. Meie reisijad saavad alati valida endale sobivaima variandi.

ArtSanTaxi ümberistumisega reisides ei pea te tunde piiril kuuma käes ootama ega muretsema, et juht õigeks ajaks sihtkohta ei jõua. Ja see ei tõuse määratud punktist üles. Selle asemel saate lõõgastuda ja nautida mugavat reisi, mis pole mitte ainult nauditav, vaid ka võimalikult kiire.

Telli takso

Võta ühendust telefoni teel või täida tagasihelistamisvormi, meie esindaja helistab Sulle tagasi

Populaarsed sihtkohad

Peamised sihtkohad
Peamised sihtkohad
Peamised sihtkohad

Tule partneriks! Isiklikuga sõidukiga autojuhid on oodatud liituma meie partnerlusprogrammiga

  • Paindlik tööaeg
  • Stabiilne lisatulu
Saada oma soovi

Soovin liituda Artsantaxi-ga!

Täida avaldus ja meie esindaja võtab Sinuga ühendust, et täpsustada üksikasju

Telli takso