<

Reisige ArtSanTaxiga jaanipäeva tähistama

Reisige ArtSanTaxiga jaanipäeva tähistama

Eestis tähistatakse suurejooneliselt Ivan Kupala päeva ehk, nagu siin nimetatakse, jaanipäeva. Suvise pööripäeva öö on aeg, mida ootab terve riik. Ja pidustusi peetakse üle kogu riigi. Igas linnas ja külas ootab eestlasi ja maakülalisi ees palju erinevaid üritusi. 21.-24. juunini jätab kogu maa asjaajamise kõrvale ja jalutab, mängib, lõbutseb, naudib suvepäevi ja -öid.

Kohalike rõõmustamiseks ja turistide meelitamiseks korraldab iga linn oma unikaalset pidu. Ivan Kupala päeva tähistamisel on meelelahutust kõigile. Need on mängud lastele ja täiskasvanutele, kontserdid, lõbusad koosviibimised lõkke ümber. Ja igal linnal on oma ainulaadne programm. Uurime, mis ootab jaanipäeval eestlasi ja külalisi vabariigi erinevates linnades.

Suvised lõkked Pyhajärvel

22. ja 23. juunil toimub selles linnas mastaapne muusikafestival Pühajärve Jaanituli. Sinna tulevad Euroopa staarid - Nervo, Luude, Quintino, AMC, 5minust, Karl-Erik Taukar, Liis Lemsalu, Shanon, Smilers, Terminaator jt. Lisaks suurejoonelisele kontserdile on festivalikülastajatel võimalus lustida ka traditsioonilistes Kupala mängudes ja üle Pyhajärve benji-hüpetes.

Tegemisi Valgerannis

Valgerannis on oodata põnevat pidu. See toimub pühapäeval, 23. juunil. Sellel muusika- ja melupeol astuvad üles 2 Quick Start, Anne Veski, Shanon, Hunt, Meie Mees ja teised. Territooriumil, kus tähistamine toimub, on kiirtoit, vaatamisväärsused ja isegi vesipiibubaar. Nii et seal saab kindlasti mõnusalt aega veeta.

Summer holiday in Finland

Estonian celebrations will take place even in Finland. namely, in the city of Vikht. True, the holiday there is planned not on the 22nd or 23rd, but on the 8th of June. At the Estonian Midsummer in Finland festival you can listen to Chanon, Meie Mees, Hellad Velled and AG, and try homemade food and drinks. By the way, there is a play area for children, so parents can relax and children can have fun and make new friends.

Tähistus Lauluväljakul

21. juunil süüdatakse Lauluväljakul hiiglaslik Kupala lõke. Kõik see juhtub 2 Quick Starti, Shanoni, Traffici, Clicherik & Mäxi, Hunti, Renate jt muusikaga. Festivaliväljakul on palju meelelahutust lastele ja täiskasvanutele: mänguväljakud, baarid, atraktsioonid, grillid. Muide, sissepääs festivalile on tasuta.

Kupala bonfires in Rapla

On Saturday, June 22, 2024, a concert will be held on the Rapla stage, where everyone can enjoy the performances of Fancy, Terminator, Hellad Velled, Nancy, Foku. Admission to the celebration is free. The festival site has everything for children and adults: rides, trampolines, vendors selling homemade goodies, bars.

Kupala lõkked Raplas

Laupäeval, 22. juunil 2024 toimub Rapla laval kontsert, kus kõik soovijad saavad nautida Fancy, Terminaatori, Hellad Velled, Nancy, Foku etteasteid. Sissepääs peole on tasuta. Festivaliplatsil on kõik lastele ja täiskasvanutele: atraktsioonid, batuudid, omatehtud maiuspalade müüjad, baarid.

Lõbus Rae vallas

Ja siin ootab 22. juunil külalisi ja linnaelanikke hiiglaslik tänavatoidumess, kus, muide, on kohal Aasia köögile spetsialiseerunud kokad. Seetõttu saab 2 Quick Starti, Anne Veski, Shanoni, Koit Toome bändi, Hunti jt laulude saatel süüa-juua eksootilisi hõrgutisi. Sissepääs on kõigile tasuta.

Tõrvapõleng Torvas

Tõrva jaanipidu toimub 22. juunil Tõrva tantsumäel. Mängud, viktoriinid, meelelahutus lastele, auhinnad, maitsev tänavatoit ja grillimine – kõik see ootab Kupala pidustuse külastajaid.

Suvi Rakveres

21. juunil toimuvad Rakvere Valul jaanipäevapidustused. Esinevad Smilers, Anne Veski, Shanon ja Meie Mees. Lastega külalisi ootab suur hulk atraktsioone, meelelahutust ja loomulikult tänavatoitu.

Pööripäev Kadrinas

Lõkked Kupala tähistamise auks Kadrinas süüdatakse 23. juunil 2024 Kadrina platsil. Fancy, Karl-Erik Taukari, Marju Läniku, Kapriizi, Renate, TRE Radio DJ-de lauludele. Pidu algab kell 18.00. Sissepääs on tasuta. Lisaks suurepärasele muusikale ootavad külalisi loosimised, mängud ja lõbus.

Traditsioonilised pidustused Hageris

Laupäeval, 22. juunil 2024 toimub Hageri külas pidu, kus külalisi ootavad traditsioonilised Kupala mängud ja võistlused, erinevad auhinnad, lasteala batuutide ja atraktsioonidega, baarid ja grillid. Ja ka Erich Kriegeri, Nancy, Merlyn Uusküla ja Põhja Tallinna muusikat.

Puhkus Tartus

Laupäeval, 22. juunil esinevad Vasula puhkealal Ustament ja Kiyora. Sissepääs on tasuta. Ka 23. juunil astuvad Tartu lauluväljakul üles Fix, Maarja-Liis Ilus, Väikeste Liõtspillide Ühing.

Lõkked Vedras

Meelelahutus on planeeritud 21. juunile ja see toimub Vedra küla platsil. Esinevad Yustamenta ja DJ Felix. Kõik külastajad saavad nautida suurepärast sööki ja jooki ning mängualal on lõbus ka lastel.

Puhkus Lääne-Garjus

Laupäeval, 22. juunil toimub tasuta Zetode kontsert.

Puhkus Turvapargis

22. juunil on pargis kavas ka festival, kus kõik soovijad saavad osa võtta mängudest ja võita auhindu. Kohapeal on batuut ja kunstnikud, kes maalivad lastele nägusid, muutes neist nende lemmiktegelased või armsad loomad. Pidu peetakse Haspeli ja Dancepisiku muusika saatel.

Lekheta küla

Laupäeval, 22. juunil 2024 toimub Legeta küla keskuses tõeline traditsiooniline pidu. Lastele ja noortele mõeldud mängude, köievedu, kada laskmise ja muu meelelahutusega, millest osa on juba unustatud.

Pööripäev Costiveris

Tähistamine toimub 23. juunil Kostivere küla platsil. Kõik saab alguse pidulikust paraadist, millele järgnevad lõbusad suvemängud ja meelelahutus kogu perele. Ja ka Bossenova rühmaga tantsimine.

Kaerepere jaanipäev

Kaerepere jaanipidu toimub laupäeval, 22. juunil. Festivalil saab vaadata Valtu Seltsimaja rühma tantse ja kuulata kohalikku Kaerepere laulukoori. Külastajaid ootavad ka mängud, meelelahutus ja batuudid lastele.

Suvepuhkus Maidlas

Maidla rahvamajas tantsitakse jaanipäeva auks.

Tähistus Elvinis

Reedel, 21. juunil toimub Rannu Rahvamaja pargis tasuta pidu. Laval astuvad üles Nele-Liis Vaiksoo ja rühm Horoskoop. Ja ukrainlasi rõõmustab kindlasti Eesti-Ukraina folkansambel Svjata Vatra. Lastele on eraldi mängunurk.

Tuula jaanipaev

Tuula jaanipidu toimub pühapäeval, 22. juunil Tuula rahvamajas. Mängib Margit Tali. Lapsed ja täiskasvanud saavad osaleda traditsioonilistes mängudes ning proovida maitsvaid toite ja jooke.

Jaanipäev Aasperis

Aasperis toimub tähistamine laupäeval, 15. juunil 2024. Mängud, muusika bandilt Taas, söögid ja joogid – kõik see ootab festivalikülalisi.

Kiili puhkus

Kiili Kupala jaanituli põletatakse 22. juunil 2024 platsil. Külalised saavad nautida disko võistlusi, laule ja.

Puhkus Karujärvel

Karujärvi kutsub kõiki esmaspäeval, 2. juunil Saaremaal Karujärve kämpingusse puhkama. 5miinust ning esinevad Puuluup, Terminaator ja Marju Lnik. Külastajatele on avatud toitlustus, baar ja batuudiala. Samuti peetakse traditsioonilisi Kupala mänge.

Tamsalu ja pööripäeva

Tamsalus tähistatakse 22. juunil Tamsalu Tammepargis. Esinevad tantsijad ja ansambel Kahevagel. Erinevate mängudega lastele ja täiskasvanutele on lõbu garanteeritud. Sissepääs peole on tasuta.

Lõkked Viru-Nigulas

Viru-Nigulas toimuval pidustusel esinevad Nukker Kukeke ja DJ Ailan Kütt. Esinevad ka keskaegse rahvatantsuga tegelevad kollektiivid. Külalised saavad osaleda mängudes, juua ja süüa maitsvat toitu.

Kekhtna jaanipäeval

23. juunil on Kekhtnas puhkus. Ürituse korraldajatelt ootavad külalisi tantsu, muusikat, mänge ja erinevaid meeldivaid üllatusi.

Puhkus lastele Kumnas

16. juunil toimub Kumna külas Kupala püha lastele. Toimub palju huvitavaid mägesid, meelelahutust ja meistriklasse.

Pidutsemine Väike-Maarjas

Pühapäeval, 23. juunil toimub Evavere Tervisespordikeskuse laval pidustus, millest võtavad osa rühmad Sada ja Seened ning PS Troika ning õhtut juhib Aivo Sadam.

Puhkus Castresis

23. juunil süüdatakse Vinnuses traditsiooniline jaanituli, mille ümber toimuvad mängud ja tantsud. Lavale astub ansambel “Yustament”. Lastele toimub lõbus kettkarussell.

Ivani Kupala Järvakantis

23. juunil on Sulleri puhkealal rahva- ja idamaised tantsud tantsija Katjalt. Samuti on kavas palju vahvaid mänge lastele ja täiskasvanutele, sealhulgas köievedu üle tiigi. Lapsed saavad ka vesijalgrattaga sõita ja batuutidel hüpata.

Puhkus Valgesoos

Eoste ja Valgesoo jaanipidu toimub laupäeval 22.06.2024. Räägib Robin Yoemets. Külalised ootavad tohutut lõket, grilli ning palju maitsvaid toite ja jooke.

Liipa talu alkoholivaba festival

Kellele alkoholiga puhkus ei meeldi, siis 23. juunil toimub Liipa talus alkoholivaba õhtu. Sellist pidustust peetakse juba kuuendat korda. Tähistuse peaesinejaks on rühmitus “Unistajad”. Lapsi ja täiskasvanuid ootab palju põnevaid mänge.

Vihula mõis

22. juunil toimub Vihula mõisas suvise pööripäeva tähistamine. Nedsaja esineb mõisa lähedal asuvas kaunis pargis. Lapsed ja täiskasvanud saavad Kupala lõkke ääres põnevates mängudes kaasa lüüa..

Suvepuhkus Pühalepis

Pühalepi Suvefestival toimub 23. juunil Hellamaa platsil. Esinevad ansambel Laine ja ansambel Seelikutükid. Toimub ka Luiga tsirkusetrupi tuleshow.

Torma Kupala jaanituli

Tähistamine toimub 21. juunil Torma mõisa tallis. Laval astuvad üles Quick Start, Koit Toome bänd, Hellad Velled, Hunt jt. Lapsed ja täiskasvanud saavad osaleda mitmesugustes lõbusates traditsioonilistes mängudes.

Tähistamine Kambja vallas

Reedel, 21. juunil 2024 toimub Kambia mõisapargis pidustus. Esineb rühm Regat. Lapsed ja täiskasvanud saavad vibuga tulistada ja vaadata lavastatud lahinguid ratsa vibulaskjate vahel. Lastele on ka batuudid.

Miks tasub Kupala pühade ajal ArtSanTaxist linnadevaheline takso tellida?

Kupala pidustuste ajal lähevad paljud teistesse linnadesse perekonda ja sõpru külastama, nendega aega veetma ja rõõmu jagama. Ja enamikul juhtudel inimesed joovad. Ja mõned istuvad siis rooli ja see toob kaasa ebameeldivaid tagajärgi. Seetõttu, et kõigil oleks lõbus ja mitte kedagi ohustada, pakub meie ettevõte ArtSanTaxi teenuseid suvalise arvu inimeste transportimiseks riigi ühest punktist teise.

Meil on mugavad autod kahele-kolmele inimesele, bussid kaheksale inimesele. Lastele on saadaval turvatoolid. Samuti ootame alati loomi. Meie taksos töötavad ainult end tõestanud ja suurte kogemustega juhid, kes tagavad oma reisijate kiire ja turvalise transpordi.

Takso saate tellida igal kellaajal ja kõikjale linnas. Juht jõuab kohale täpselt määratud ajal. Vajadusel toob ta teid bussijaamast, rongijaamast või lennujaamast järele.

Reisi eest saab tasuda kaardi või sularahas. Kõik autod on varustatud konditsioneeriga, nii et meiega reisides tunnete end mugavalt ka kuumal suvepäeval.

Tähistage jaanipäeva lõbusalt ning jõudke ArtSanTaxi abil turvaliselt ja mugavalt koju.

Telli takso

Võta ühendust telefoni teel või täida tagasihelistamisvormi, meie esindaja helistab Sulle tagasi

Populaarsed sihtkohad

Tule partneriks! Isiklikuga sõidukiga autojuhid on oodatud liituma meie partnerlusprogrammiga

  • Paindlik tööaeg
  • Stabiilne lisatulu
Saada oma soovi

Soovin liituda Artsantaxi-ga!

Täida avaldus ja meie esindaja võtab Sinuga ühendust, et täpsustada üksikasju

Telli takso